> ACTIVITEITEN

 

Onze activiteiten kenmerken zich door een grote diversiteit, variërend van ondersteuningen voor een boekenplank tot het samenstellen van een ponton voor een 90-tons autolaadkraan tot een volledige opslagloods van 2100m2.

De core-business van Jo Jansen Staalkonstruktie is het bouwen van complete opslagloodsen, koelhuizen, stallen en bedrijfsgebouwen. Door de inmiddels talloze met succes opgeleverde projecten is de naam Jo Jansen hierin een begrip in West-Brabant en ver daarbuiten. De fundatie, vloer, staalkonstruktie, wanden en dak kunnen geheel in eigen beheer worden uitgevoerd. De levering van dit totaalpakket betekent voor u een naadloze aansluiting van het gehele bouwproces.

Heeft u bouwplannen, schakel dan geheel vrijblijvend Staalkonstruktiebedrijf Jo Jansen in. Wij kunnen u, indien gewenst, vanaf de eerste gedachte tot werkelijke oplevering bijstaan. Hierbij wordt uw bedrijfsproces geanalyseerd en uw eisen en wensen in kaart gebracht, waarna een bouwplan binnen het vooraf vastgestelde budget wordt opgesteld.